PuppyTraining

Van pup naar volwassen hond; de basis.

Wij krijgen een puppy!

De komst van een pup in het gezin is altijd een drukke maar vooral leuke tijd. Tijdens de voorbereiding op de komst is vaak al aan veel dingen gedacht en zijn er de nodige voorbereidingen genomen. Bench, voerbak, tuigjes zijn aangeschaft.

Maar met de komst van de pup komen vaak ook de eerste vragen.

Hoe pakken we het aan?
Waarom slaapt hij nog niet door, en kan hij al alleen slapen?
Wat kunnen we doen om de pup zindelijk te maken?
Waarom bijt hij zo vaak in handen en voeten?
Wanneer kunnen we de pup al alleen thuis laten, en hoe lang?
Kortom, hoe organiseren we dat allemaal en wanneer weten we of we dit goed doen?

Ik kan u helpen de pup een goede start te geven. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen uw huis/gezin. En zetten we de eerste stappen naar een goede ontwikkeling en opvoeding.

Een puppy adviesgesprek is altijd een afspraak bij de nieuwe puppy eigenaren thuis. Daar gebeurt het immers. Zo kunnen we alles op de rit zetten en afstemmen op de specifieke situatie in en rondom het nieuwe huis van de pup.

Privé puppytraining

Nadat de eerste periode voorbij is en de pup een stabiele start heeft kunnen ontwikkelen is het ook mogelijk om via privélessen met de algemene puppytraining te starten.

De basisvaardigheden, wensen van de eigenaar en uitgaand van wat er met elkaar nodig is worden altijd in een maatwerktraject afgesproken.

Lees Ook

Begrijpen van elkaars gedrag en kunnen inschatten wat de ander nodig heeft. Om zo optimaal samen te kunnen leven en ontspannen te kunnen zijn in verschillende situaties.