COACH MENS - HOND

'A dog is someone who loves you when you forgot to love yourself'

Tijdens een coaching traject werken we samen met behulp van een op maat gemaakt programma met als doel de verbinding tussen baas en hond te versterken. 

We stemmen deze doelen af op de hulpvraag van eigenaar en/of hond. Via veel praktische adviezen, trainingsmethoden en andere handvatten gaan we nieuwe vaardigheden en opvoedingstechnieken aanleren. Je gaat leren begrijpen welke weg er nodig is om met elkaar deze doelen te bereiken.  En leren zien waar de mogelijkheden maar ook de grenzen liggen.  Wat hebben hond en baas nodig om elkaar optimaal te (leren) begrijpen.

Er kunnen verschillende doelen zijn, zoals vragen over situaties in en rond het huis. Maar ook gaan we zoeken naar de ideale wandeling samen. Bijvoorbeeld het meelopen aan een slappe lijn, of het rustig kunnen passeren van wandelaars en andere honden. Begrijp je jouw hond?, dan kun je zijn interacties in goede banen gaan leiden. Met als hoofdvraag; wat hebben mens en hond beide nodig om de doelen te kunnen bereiken.

Tijdens deze lessen/wandelingen gaan we de mogelijkheden op elkaar afstemmen en de hulpvraag omzetten naar een concrete doelen en resultaten

Lees Ook

De komst van een pup in uw gezin is altijd een drukke maar vooral leuke tijd. Dogtailz helpt met adviezen bij opvoeding en training.

Hondentraining bij Dogtailz is bedoeld voor baasjes die begeleiding zoeken in het (her)opvoeden of het trainen van uw hond. U kunt dit alleen doen in een privé sessie met de trainer en de hond, maar ook begeleiding vragen in een gezinssituatie.