Adviesgesprek

Voor u als eigenaar kan het prettig zijn om voor een consult gedragstherapie eerst een advies/preventiegesprekin te plannen.
Dit is bedoeld om te beoordelen of het gedrag van uw hond zich dusdanig heeft ontwikkeld dat een consult gedragstherapie noodzakelijk is. Er kan echter ook uitkomen dat het niet noodzakelijk is en dat er kan worden voldaan met een algemene afspraak/training.

In dit gesprek krijgt u uitleg over het (ongewenste) gedrag van uw hond. Ook bespreken we de diverse trainingsmethoden die we kunnen inzetten.
We oefenen deze trainingsmethoden samen zodat u direct met de adviezen aan de slag kunt.

In tegenstelling tot bij gedragstherapie, krijgt u deze adviezen niet schriftelijk toegestuurd.


contact


Tarieven

Lees Ook

Puppytraining

De komst van een pup in uw gezin is altijd een drukke maar vooral leuke tijd. Dogtailz helpt met adviezen bij opvoeding en training.

hondentraining

Hondentraining bij Dogtailz is bedoeld voor baasjes die begeleiding zoeken in het (her)opvoeden of het trainen van uw hond. U kunt dit alleen doen in een privé sessie met de trainer en de hond, maar ook begeleiding vragen in een gezinssituatie.

Gedragstherapie

U ervaart het gedrag van uw hond als probleemgedrag?Dit gedrag stopt vaak niet vanzelf. Gelukkig kan gedragstherapie daarvoor een oplossing bieden.